Mødregruppe i Århus

Kalder alle mødregrupper i Århus! Her er en skøn aktivitet for jer, som både er afslappende og lærerig!

Som mødregruppe kan det indimellem være svært at finde på aktiviteter, andet end at sidde og spise lækker mad omkring et bord, eller tage til brunch. Især kan det være svært at finde aktiviteter, hvor babyerne ikke bare er velkomne, men hvor det faktisk er på deres præmis og med dem i centrum. Selv i en stor by som Århus, hvor man ellers skulle tro, at mulighederne er mange.

Men hold lige fast – for netop sådan en aktivitet for mødregrupper i Århus er lige præcis, hvad jeg tilbyder!

Unikt tilbud til mødregrupper i Århus

I kender nok alt til ømme muskler, som opstår af at bære rundt på de små guldklumper dagen lang. Det gør ondt og generer i hverdagen, men det er så svært lige at finde tiden til at gøre noget ved det. Den bedre halvdel kan måske trykke lidt på de ømme skuldre, men det gør ikke rigtig nogen forskel.

Og kunne det ikke være perfekt, hvis du kunne lære, præcis hvordan du skal massere din skønne lille baby?

Hvis du lige nu nikker ja, så er mit tilbud til mødregrupper i Århus lige noget for jer.

Jeg tilbyder at komme hjem til jer, den dag I afholder mødregruppe, og undervise i babymassage, samt give jer mødre en dejlig afslappende fysiurgisk massage. Alternativt kan vi arrangere det hele i min klinik i Åbyhøj.

Arrangementet er altså to-delt

  • Kursus i babymassage, hvor babyerne er i centrum og forkæles
  • Mormassage, hvor I mødre er i centrum og forkæles

Ankomsten

Ved ankomst hilser vi pænt på hinanden og jeg sætter briksen op og gør klar.

Jeg plejer at anbefale, at vi tager babymassagen først, da babyerne herefter er så dejligt trætte og ofte trænger til en lur. Omvendt ville det være svært at holde dem vågne mens I mødre får massage, for så først til sidst at have dem i fokus.

Derfor plejer vi relativt hurtigt at starte med babymassagen.

Babymassagen for mødregrupper i Århus

I placerer jer i en cirkel på gulvet, med en plads til mig og min prøvedukke Lise. Babyerne skal ligge afklædt på et (relativt) blødt underlagt, såsom et håndklæde eller et lagen, med et vådliggerlagen eller stykke plastik eller lignende under. Ja, det sker nemlig tit, at de kære små slapper så godt af, at der gives helt slip 🙂

Hvis I foretrækker det kan massagen også foregå mens de små stadig har ble på, men det besværliggør nogle af teknikkerne og giver ikke det fulde udbytte for de små.

Vi sidder i en rundkreds med de små foran os, og jeg underviser i babymassagen på min medbragte dukke Lise. Jeg demonstrerer i stille og roligt tempo hver enkelt teknik på min dukke, mens I efteraber på jeres babyer, under min observation og vejledning. Det skal understreges, at I ikke kan komme til at gøre noget forkert på jeres børn!

Ønsker I det, kan jeg også undervejs vise de konkrete teknikker på jeres babyer.

Kurset i babymassage tager ca. 45 min. i alt.

I vil få udleveret et lille kompendium med massageteknikkerne til babymassagen, som vi sammen har gennemgået. På den måde kan I efterfølgende give jeres babyer en skøn babymassage derhjemme.

For så vidt det overhovedet er muligt skal babyerne naturligvis være så mætte og friske som muligt, selvom jeg er helt klar over, at god mæthed også ofte betyder træthed – alt efter alder.

Der vil uden tvivl være behov for, at en eller to holder pauser for at amme, give flaske, eller skifte bleen. Måske falder en enkelt i søvn og skal måske puttes. Alt sammen er helt OK, og det skal der være plads til.

Til babymassagen skal I huske:

  • Et liggeunderlag, f.eks. et håndklæde
  • Et vådliggerlagen

Om babymassagen

Babymassagen er specialdesignet og specifikt rettet mod babyer i alderen 0 til ca. 9 måneder.

Kurset vil dække helkropsmassage til babyer, og vi vil udelukkende bruge gennemafprøvede teknikker, der afhjælper de typiske spædbørnsproblematikker.

Fordelene ved babymassage er f.eks.:

  • Skaber tryghed og tæt kontakt mellem mor/far og barn
  • Stimulerer barnets sanser i hud og muskler og forbedrer dermed barnets motorik og kredsløb
  • Beroliger babyen
  • Øger kropsbevidstheden
  • Kan mindske koliksmerter

mødregruppe århus

Mormassage

Efter kurset i babymassage tilbyder jeg mormassage til de mødre i mødregruppen, der måtte ønske det. Jeg vil stille min briks klar i et tilstødende lokale, hvor I mødre så på skift kommer ind og får en afslappende massage.

Der er tale om en afslappende fysiurgisk massage på 30 min., hvor jeg løsner op for de ømme muskler, der tit er forbundet med at passe og aktivere et barn i det daglige med mange løft og skæve stillinger.

Ligeledes kan jeg hjælpe med eventuelle bækkenproblemer, der måske ikke er kommet helt på plads efter fødslen. Tøv endelig ikke med at fortælle mig om lige præcis dine udfordringer, så jeg kan afhjælpe dem så godt som muligt.

Jeg har gode erfaringer med, at der serveres noget frokost eller måske aftensmad under denne mormassage-session, så de andre mødre og evt. børnene, spiser imens der er lidt ventetid. Imens mor får massage kigger de andre mødre naturligvis også efter hendes baby – og det er naturligvis helt OK at komme ind og afbryde, hvis babyen har brug for sin mor.

Jeg tager briks og alt, der skal bruges, med. I skal blot sørge for håndklæder.

Priser for dette særtilbud på babymassage og mormassage til mødregrupper i Århus

Kursus i babymassage (ca. 45 min.) + 30 min. mormassage: 375 kr. pr. mor (ved min. 3 babyer)

Kun gruppeundervisning i babymassage, inkl. folder: 175 kr. pr baby. (ved min. 3 babyer)

Mormassage alene: 250 kr. pr. mor.

Der kan forekomme kørepenge, alt efter hvor kurset skal foregå. Dette afklarer vi naturligvis inden endelig booking.

Booking

Arrangementet kan foregå på alle hverdage, eller i weekenden.

Aftalen skal indgås mindst 10 dage før.

Kontakt mig på mobil 27 51 05 27 eller massage@lilhauge.dk. Endelig også ved diverse spørgsmål til arrangementet.