Massage hjemme – i Aarhus og omegn

Foretrækker du en massage hjemme i eget hjem og bor du i Aarhus eller omegn? Intet problem. Jeg pakker min briks og kører hjem til dig, så du kan få en afslappende hjemmemassage i dine egne trygge og vante omgivelser.

Måske har hjemmearbejdet i forbindelse med Corona-krisen været hård ved skuldre og ryg, som nu er spændt op og trænger til en skøn dybdegående fysiurgisk hjemmemassage?

Det kan også sætte sit præg på kroppen og skabe muskelspændinger, at ungerne har været mere hjemme end normalt og måske har krævet mere fysisk aktivering, end du er vant til – det vil en massage hjemme også kunne gøre godt for.

Faktisk tilbyder jeg ikke kun massage i eget hjem, jeg tilbyder også kranio-sakral terapi, cupping og pålægning af kinesio-tape som hjemmebehandlinger. Alt samme til samme pris, som du kan se nederst på siden.

Kranio-sakral terapi (KST) i eget hjem

For mange er Corona-krisen lig med mange bekymringer, angst og frustrationer i hverdagen. Mange oplever også at blive bange og ensomme under isolationen, vi har måttet gennemgå. Alt dette kan sætte sig som spændinger, der kan være svære at komme af med igen. Det kan en behandling med Kranio-Sakral Terapi afhjælpe. Her vil du nemlig opleve en tilstand af komplet afslappethed, som får musklerne til at give slip på de opbyggede spændinger.

Læs mere om Kranio-Sakral Terapi.

Cupping (restitutionsbehandling) i eget hjem

Nu hvor fitnesscentre og sportsaktiviteter er åbne igen kan det også være, at du får brug for hurtigere restitution og dermed kan få gavn af en cupping-behandling, hvor der arbejdes bindevævet. Dette kan naturligvis kombineres med en klassisk fysiurgisk massage, der aktivt afhjælper ømme muskler.

Læs mere om restitutionsbehandling.

Pålægning af kinesio-tape i eget hjem

Kinesio-tape kan afhjælpe mange smerter og er ofte et godt supplement til mine andre typer af behandling. Såfremt du ønsker det kan jeg afslutte min behandling med at lægge kinesio-tape på de områder, du oplever udfordringer.

Massage i eget hjem – for hvem?

Uanset om I er en familie, der vil behandles alle sammen, om I er to forældre, der trænger til afslapning, eller måske to venner eller veninder, der synes de vil gøre noget godt for sig selv, så kommer jeg ud til jer og tilbyder massagen hjemme.

Jeg tilbyder således behandling af både voksne, børn, babyer, gravide og sportsudøvere i jeres egne hjem.

Minimumskravet er dog, at to voksne skal behandles i hjemmet jeg kører ud til.

Pris for massage i hjemmet

Uanset om du ønsker fysiurgisk massage, cupping, KST og måske et supplement med kinesio-tape er priserne den samme:

Inden for Aarhus kommune:

  • 60 min. behandling af to personer (120 min i alt): 1.100 kr.
  • 60 min. behandling af tre personer (180 min. i alt): 1.400 kr.

Børn under 12 år behandles til en lavere pris. Kontakt mig for at høre nærmere.

Er I mere end tre personer aftaler vi prisen nærmere.

Såfremt behandlingen sker mere end 20 km. fra klinikken i Åbyhøj tillægges 75 kr. (dog kører jeg maksimalt 60 km. i alt)

Tider og bestilling for hjemmemassage

Jeg kan komme og udfører behandling i jeres hjem alle ugens dage i tidsrummet 08.00-21.00 (dvs. den første kan starte kl. 08.00 og den sidste skal være færdigbehandlet kl. 21.00).

Bestilling af hjemmemassage, samt de andre former for behandling i hjemmet sker altid via SMS eller opkald til nr. 27 51 05 27.

Du skal have et lagen og håndklæde klar – jeg medbringer briks og alt andet, der er behov for til jeres behandling.

Snyd ikke dig selv for at prøve en skøn massage i dit eget hjem.