Hvem er jeg

Mit navn er Bent C. Lilhauge. Jeg er født i 1962, er gift og har to voksne drenge.

Jeg har arbejdet med lidt af hvert i min tid, f.eks.:

 • Legepladsmedarbejder
 • Lagerarbejder
 • Systemprogrammør

I 2014 skiftede jeg imidlertid spor og ville være massør.

I fritiden har jeg været træner og sportchef for kvindeholdene i ASA. En af tingene jeg fik med fra min tid der, er forståelsen for, at hvert menneske er unikt og skal behandles unikt.

Jeg tog uddannelsen på Jannie Arvads skole Dansk Akademi for Kropsterapi.
D. 17. september 2015 bestod jeg eksamen og kunne kalde mig “Lægeeksamineret fysiurgisk massør”. Efter dette har jeg taget en række kurser for at dygtiggøre mig yderligere inden for faget. Det betyder, at jeg har mange forskellige redskaber i min værktøjskasse, når jeg skal hjælpe dig, samt at jeg kan anskue dine udfordringer fra et helhedsperspektiv med mange forskellige vinkler.

Gennemførte kurser hos Dansk Akademi for Kropsterapi:

 • Babyterapi 1
 • Graviditetsmassage
 • Mini-massage
 • Bach Blomstermedicin
 • Massage Øvede
 • Skadesterapi
 • Klinikdrift
 • Analysering og funktionel træning
 • Bækken, ben og fødder
 • Ryg og Korsben
 • Nakke, skulder og arm
 • Bindevævsmassage
 • KST 1 (Kranio-Sakral Terapi)