Hvem er jeg

 

Mit navn er Bent C Lilhauge, jeg er født i 1962, Gift og har to voksne drenge.

Jeg har arbejde med lidt af hvert i min tid, f.eks. Legepladsmedarbejder, lagerarbejder og system programmør, men i 2014 skiftede jeg spor og vil være massør.

I fritiden har jeg været træner og sportchef for kvindeholdene i ASA. En af tingene jeg fik med fra min arbejde der, er forståelse for at hvert enkle menneske er forskellige og skal behandles forskeligt.

Jeg tog uddannelsen på Jannie Arvad’s skole Dansk Akademi For Kropsterapi, den 17 september 2015 bestod jeg eksamen og kunne kalde mig Lægeeksamineret fysiurgisk massør. Efter det har jeg taget mange kurser for at dygtigegøre mig, se nedenstående, det betyder jeg har mange redskaber i min værktøjskasse, når jeg skal hjælpe dig.

 

 

Gennemførte kurser hos Dansk akademi for kropsterapi:

 • Babyterapi 1.
 • Graviditet-massage.
 • Mini massage.
 • Bach Blomstermedicin.
 • Massage Øvede.
 • Skadesterapi.
 • Klinikdrift.
 • Analysering og funktionel træning.
 • Bækken, ben og fødder.
 • Ryg og Korsben.
 • Nakke, skulder og arm.
 • Bindevævsmassage.
 • KST 1 (Kranio-Sakral Terapi).